Sportul la superlativ – Cine este tânărul din spatele noii săli de fitness din Buhuși

Sportul la superlativ – Cine este tânărul din spatele noii săli de fitness din Buhuși

O nouă sală de fitness a apărut pe harta orașului Buhuși - Romanian Muscle Factory. Aflată chiar în centrul orașului, pe strada Republicii nr. 1, sala promite să ofere buhușenilor o experiență deosebită, grație profesionalismului și investițiilor serioase realizate pentru achiziția de aparatură performantă.

În aceste zile, din păcate, restricțiile impuse de autorități nu permit sălii să funcționeze la capacitate optimă, însă chiar și așa locuitorii orașului vor putea merge la sală începând de luni, 15 iunie, respectând regulile de distanțare și igienă impuse de autorități. Doritorii își pot face abonament lunar sau trimestrial, iar elevii, studenții și pensionarii au parte de tarif redus.

 

Echipa Buhuși Online a realizat un scurt interviu cu Lungu Cristian, managerul sălii Romanian Muscle Factory. Iată ce ne-a spus acesta:

Buhuși Online: Ești pasionat de body-building de ceva timp. Era o dorință mai veche a ta să deschizi o sală de fitness sau e o direcție la care te-ai gândit recent? De ce ai ales să deschizi o sală în Buhuși și nu într-un oraș mai mare?
Lungu Cristian: Fac body-building de 12 ani, într-adevăr cu mici pauze între acești ani, dar sunt foarte pasionat, aș putea spune chiar obsedat de acest sport. Pe vremea când mă antrenam în Buhuși, simțeam lipsa unei săli profesionale de fitness și, din această cauză, mi-am propus  ca pe viitor, dacă voi reuș̦i să am puterea financiară să deschid o sală în oraș, să o fac fără ezitate. Și am reușit. M-am gândit că astfel pot să împărtășesc  și oamenilor din orașul meu natal experiența acumulată în cei 12 ani pentru ca aceștia să nu mai fie nevoiți să meargă în alte localități din județul Bacău pentru face sport.

Buhuși Online:  La Romanian Muscle Factory oferiți și servicii personalizate cum ar fi personal training sau sfaturi nutriționale?
Lungu Cristian:  La Romanian Muscle Factory nu oferim servicii de personal trainer dar ajutăm  clienții să se antreneze corect, oferim sfaturi despre nutriție dar și diete personalizate  contra cost. Vom posta  pe pagina de Facebook, lunar sau poate chiar săptămânal, subiecte interesante   despre lumea sportului și nutriție .


Buhuși Online:  Cât de importante sunt exercițiile fizice pentru dezvoltarea unui tânăr sau pentru menținerea sănătății unei persoane adulte?
Lungu Cristian:  Eu cred că sportul ar trebui să fie o parte importantă a vieții, pentru că există multe beneficii. Indiferent de natura lui, sportul e foarte importat! Sportul oferă foarte multe beneficii, atât corpului, cât și minții. În ceea ce privește tinerii, atunci când aceștia se hotărăsc  să practice un sport  devin  mai disciplinați, mai responsabili, mai sociabili  și nu în ultimul rând  mai sănătoși. Îmi place să cred că  sportul provoacă dependență.

Buhuși Online:  Care sunt exercițiile tale preferate?
Lungu Cristian:  Ador să fac toate exercițiile;  mă concentrez 100% asupra lor și îmi creez propriul meu univers în timp ce mă antrenez .

Buhuși Online:  Ne poți spune care sunt obiectivele sălii pentru viitor?
Lungu Cristian:  Pe viitor daca reușesc, as vrea să creez o bază sportivă, tot aici în Buhuși, unde să adun mai multe tipuri de sport cum ar fi: aerobic, karate, kangoo jumps, crossfit, box și poate chiar să deschid o saună și un salon de masaj.
Pana atunci noi așteptăm persoane de toate vârstele să ne antrenăm împreună  și să ne bucurăm de sport.

Cei interesați să afle mai multe informații pot vizita pagina de Facebook a sălii - https://www.facebook.com/RomanianMuscleFactory 

  • Postat: 13 iunie 2020 ora 22:17
  • Modificat: 13 iunie 2020 ora 22:21
  • Sport 4768