Primarul Zaharia - Șantiere electorale și campanie pe donații de la asociații umanitare

Primarul Zaharia - Șantiere electorale și campanie pe donații de la asociații umanitare

Anii electorali sunt cei în care lipsa de moralitate a unor politicieni iese în evidență. Un caz concret este  cel al primarului din Buhuși, Vasile Zaharia, care se folosește, nu doar de perioada dificilă prin care trece orașul pentru a-și face campanie electorală pe bani publici și donații umanitare venite de la asociații, ci și de unele proiecte pentru dezvoltarea orașului, care au fost programate fix în an electoral, cu puțin timp înainte de data la care trebuiau să se desfășoare alegerile locale.

Acțiunile aflate cel puțin la limita legii, dacă nu chiar în afara legii, sunt ridicate în slăvi de propaganda de partid, condusă foarte eficient de Adrian Păduraru și a sa publicație Buhusi.net, care nu ratează nici măcar un moment de a promova acțiunile PSD.

Practica aplicată la Buhuși este una specifică PSD, un partid care se folosește la nivel național de fondurile publice în interes electoral, chiar în județul Bacău fiind înregistrate comportamente similare ale "baronilor" social-democrați.

Foto: facebook

  • Postat: 18 aprilie 2020 ora 15:25
  • Modificat: 18 aprilie 2020 ora 15:28
  • Politică 387