În plină criză, Cîțu s-a răzgândit și nu mai vrea să fie premier

În plină criză, Cîțu s-a răzgândit și nu mai vrea să fie premier

Parlamentul s-a reunit astăzi, în ciuda recomandărilor de a nu face adunări mai mari de 100 de persoane, pentru a vota un nou guvern. Votul însă nu a mai venit, PNL alegând să îl retragă pe Florin Cîțu pentru a încerca să meargă mai departe pe mâna președintelui partidului, Ludovic Orban.

În timp ce PSD laudă decizia PNL, USR-PLUS, ALDE și Pro România lansează atacuri dure la adresa partidului aflat la guvernare, prin vocile președinților Barna, Cioloș, Tăriceanu și Ponta, acuzându-i pe liberali de lașitate, dezertare și jocuri politice iresponsabile pe timp de criză.

„România aștepta un Guvern învestit, iar PNL și-a bătut joc de cetățeni.”, a scris Dan Barna pe pagina sa de facebook, în timp ce Dacian Cioloș a publicat o postare în care spunea: „Din păcate, partidele cu istorie în România ne-au arătat ce știu - sau mai bine zis ce nu știu - să facă. Unii să încerce să-și salveze șefii de la închisoare, altii să se bată între ei pentru funcții.”

„ESTE NEVOIE SA MOARA OAMENI CA SA AVEM UN GUVERN???”, se întreba Victor Ponta pe pagina sa de facebook.

Siderarea liderilor politici a fost completată de Călin Popescu Tăriceanu care a scris și el pe pagina sa: „După ce au făcut tot baletul cu „vrem anticipate/nu vrem anticipate”, Iohannis și Orban au căzut în groapa pe care ei singuri și-au săpat-o. Asta nu ar fi foarte grav dacă nu ne-ar trage pe toți după ei.”.

Foto: facebook

  • Postat: 12 martie 2020 ora 20:56
  • Modificat: 12 martie 2020 ora 21:14
  • Politică 533