Mihail Neamțu dă de pământ cu Bill Gates și Streinu-Cercel

Mihail Neamțu dă de pământ cu Bill Gates și Streinu-Cercel

Într-o postare pe canalul său de youtube Vicepreședintele și Purtătorul de cuvânt al Partidului Mișcarea Populară a făcut o analiză a situației cauzate de Covid-19. Tânărul politician, cunoscut opozant al globalismului, a criticat dur personajele care au ieșit în față în aceste momente delicate, deși aveau alte interese ascunse, și susține că întregul discurs despre vaccinare nu face decât să ajute la promovarea politicilor de reducere a populației.

Mihail Neamțu a făcut referire directă la Bill Gates, fondatorul Microsoft, figură proeminentă care face campanie pentru vaccinarea întregii populații a planetei, acuzându-l pe acesta că ar fi dat „tunuri” în mai multe țări și ar fi finanțat fundații și ar fi promovat politici publice în domeniul sănătății deși nu are mai multă pregătire în domeniu decât oricare altă persoană de pe stradă.  Criticile la adresa miliardarului nu s-au oprit însă aici, fiind amintite și relațiile de subordonare pe care Organizația Mondială a Sănătății le-ar avea cu el prin intermediul Chinei.

Neamțu l-a criticat și pe Adrian Streinu-Cercel, acuzându-l pe acesta că ar fi fost direct interesat de agravarea situației pentru a-și putea promova propriile afaceri.

Sursa: https://www.youtube.com/watch?v=tplYVTQm9Es

  • Postat: 26 aprilie 2020 ora 23:36
  • Modificat: 26 aprilie 2020 ora 23:37
  • Politică 362