Ce surse de finanțare au la dispoziție firmele pe timpul crizei provocate de Covid-19?

Ce surse de finanțare au la dispoziție firmele pe timpul crizei provocate de Covid-19?

Într-o perioadă în care tot mai multe firme sunt nevoite să trimită angajații în șomaj din cauza dificultăților cauzate de noul coronavirus, patronii și managerii trebuie să se gândească la surse de finanțare alternative pentru a nu dispărea de pe piață.

Inițiativa pentru competitivitate (INACO) a lansat un ghid al surselor de finanțare pentru a veni în ajutorul firmelor a căror activitate a fost afectată de Covid-19.

„Bani există! Acest ghid adună ultimele noutăți pentru salvarea companiilor, 48 de oportunități active acum pentru finanțare nerambursabilă, nebancară, publică și private, națională și europene, în aceste vremuri delicate pentru sprijinirea întreprinderilor mici, mijlocii și mari. Beneficiarii pot fi companiile inovatoare, cele capabile de reprofilare a liniilor de producție la nevoile actuale, inclusiv cele care funcționează în zonele cele mai defavorizate zone, dar nu numai. Am inclus alte 7 programe cu finanțare europeană amânate, dar pentru care e bine să ne pregătim”, a declarat Andreea Paul, președinta INACO, conferențiar universitar doctor la Facultatea de Relații Economice Internaționale – ASE și coordonatoarea acestui proiect.

Ghidul poate fi descărcat la această adresă https://inaco.ro/wp-content/uploads/2020/03/Ghidul-INACO-al-surselor-de-finantare-a-companiilor-romanesti-27-Martie-2020.pdf 

Foto: p2pmarketdata.com

  • Postat: 03 aprilie 2020 ora 20:55
  • Modificat: 03 aprilie 2020 ora 20:58
  • Economie 201